Ginetta G4

€26.999

Deze zomer geen saaie auto voor mij!
Deze origineel fabrieksgebouwde Ginetta G4 doet iedere autoliefhebber watertanden.
Dankzij het lage gewicht van deze polyester carrosserie is de 125 pk sterke fors Pinto motor zeer vlot mee in het verkeer. Voorzien van 2 dubbele carburateurs staat hij ook zijn mannetje in het hedendaagse verkeer.
Uiteraard links gestuurd (uiterst zeldzaam!), en met Belgisch gelijkvormigheidsattest( enig in de wereld!!!).
De wagen staat mooi in de lak,en vertoont opvallend weinig gebruikssporen. Uitstekend chassis,roestvrij en onbeschadigd. Geen koetswerk cracks, geen scheuren en geen doffe plekken. Ook het interieur is in mooie staat. Deze Engelse klassieker is voorzien van een softtop en raampjes- maar een echte roadster moet je natuurlijk open rijden.
Nieuwe banden,nieuwe remmen en net een groot ondenrhoud achter de rug: klaar dus om er op uit te trekken.
Deze wagen wordt alleen maar meer waard…waar wacht u nog op?
We nodigen u graag uit om de wagen vrijblijvend te komen bezichtigen op afspraak.