Robin Hood Super Seven 1981

Verkocht!!

Wie heeft er vroeger niet van gedroomd? Een auto van nauwelijks 700 kg, maar wel 140 pk en SUPER laag bij de grond. Dit alles voor een haalbare prijs? Stop met dromen en geniet nu van de uitzonderlijke kans om met deze Robin Hood Super 7 de zomer in te gaan!
Met zijn super betrouwbare en goedkope mechaniek van de Ford 2000 cc met dubbele webers, een 5-bak die als nieuw schakelt, 4 knappe velgen en nieuwe banden is dit een auto pur-sang … Dit is één van de weinige links gestuurde Robins, en dan nog in uitstekende staat!
De wagen is voorzien van een afneembaar stuur, handig bij het in- en uitstappen, en de ideale diefstal beveiliging! Je rijdt natuurlijk (bijna) altijd open maar als het dan echt moet, dan kunnen de deurtjes erin en de softtop erop. Grijp nu uw kans om deze zomer in eigen land te toeren, en geniet van de vele ‘thumbs up’ die er komen wanneer je voorbij rijdt!