Jeep Wrangler 1989 4.2 Rood

Verkocht!!

Mooie en goede Wrangler met weinig km’s (77.000). Voorzien van een soft top. Lak ziet er goed uit, geen roest! Heeft de mooie halve deurtjes (zeldzaam). Is altijd mee gereden in het droge klimaat van Spanje als 2de auto, dus heeft nooit afgezien. Zeer mooi motorgeluid dankzij de 6 cilinder. Ook zijn er overhead top speakers geïnstalleerd die zelfs luider kunnen dan het motorgeluid van deze Wrangler. Wagen is voorzien van mooie chroom accenten.
Motor loopt zeer goed! Ziet er ook goed uit! Benzinepomp en starter onlangs nog vervangen. Schakelt soepel en precies. Velgen en banden in goede staat.
Interieur heeft wat gebruikssporen.

Extreem leuke Wrangler met sterke motor,voor veel week end plezier zonder directe kosten!

Bel of mail ons nu!

+32475872088

info@oldtimer4u.be